Херсон °C

Смерть вчительки в Херсоні ще розслідується

Новости » Общество
1
Депутати обласної ради заслухали доповідь начальника управління освіти та науки Херсонської ОДА Євгена Криницького щодо вивчення трагічних обставин випадку в Херсонській гімназії № 1 (смерті вчительки).
- Були задіяні всі протоколи для вивчення обставин цього випадку. Крім того, була створена спеціальна комісія, яка розслідувала трагічну смерть. Комісія розглянула всі факти і на превеликий жаль, за результатами роботи комісії головне управління Держпраці в Херсонській області зробило відповідний аналіз. Висновок їх наступний - цей випадок не повязаний з умовами роботи. Ми постійно тримаємо ситуацію на контролі - останні запити було зроблено в жовтні місяці. Станом на 2 листопада було окремо управління освіти міської ради було видано спеціальний наказ про продовження розслідування, управління охорони здоровя та Держпраця відповідно теж взяли в цьому участь. Однак після оголошення результатів розслідування, синові вчитель, який і був ініціатором розслідувань, порадили звернутися до суду. Правоохоронці зазначають, що зараз проводяться слідчі дії за фактом ненадання вчасної медичної допомоги, - доповів Криницький. 
Владислав Мангер зауважив, що буде відповідне доручення аби поавоохоронці також розповіли про хід розслідування, депутати підтримали голову обласної ради.

1 комментарий

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: