Херсон °C

Андрій Гордєєв з робочим візитом перебуває у КНР

Новости » Общество
0
Андрій Гордєєв з робочим візитом перебуває у КНРГолова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв очолив офіційну делегацію з Херсонщини, яка протягом трьох днів, 10-12 листопада, з робочим візитом перебуватиме у Китайській Народній Республіці. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.
Мета поїздки – предметний огляд сміттєпереробних заводів. 10 листопада херсонці відвідають підприємство компанії «China Western Power Industrial Co., Ltd», а саме завод «Xiongrong MWS Fired Power Plant» у м. Ченду, а 12 листопада – сміттєпереробний завод корпорації «Shenwu Technology Group Corporation», що у Пекіні, де і планується укладання угоди між делегатами Херсонської області та китайською компанією.
Також у рамках візиту до КНР голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв разом із заступником Євгеном Рищуком проведуть переговори в штаб-квартирі «China Western Power Industrial Co., Ltd» у м. Цзигун.
Нагадаємо, що перша зустріч з представниками китайського концерну «China Western Power Industrial Co., Ltd» відбулася 2 вересня цього року у стінах облдержадміністрації. Також учасниками перемовин були і представники Державної інноваційної фінансово-кредитної установи. Тоді сторони обговорили питання щодо перспектив налагодження співробітництва в інвестиційній та екологічній сферах діяльності, можливості проектування та будівництва сміттєпереробних заводів.
Вдруге зустріч з китайськими інвесторами відбулася вже 29 вересня у м. Нова Каховка на ювілейному Х Міжнародному інвестиційному форумі «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток», де було укладено Меморандум про взаєморозуміння між Херсонською обласною державною адміністрацією, Державною інноваційною фінансово-кредитною установою, «China Western Power Industrial Co.», «Green Bond (HK) Investment Co., Ltd.» та ТОВ «КепіталсБудГруп».
Довідково: China Western Power Industrial Co., Ltd (CWPC) була заснована в 1983 році в провінції Сичуань, з офісами в містах Ченду і Цзигун. CWPC одна з найбільших компаній в Китаї з виробництва котлів і різного устаткування, як для звичайних ТЕС, так і для електростанцій з альтернативними джерелами енергії, таких як сміттєспалювальні електростанції або електростанції для отримання електроенергії з біомаси та ін. У CWPC є свій власний проектно-конструкторський інститут і будівельний центр.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: