Херсон °C

На побережжі Джарилгацької затоки поліцейські затримали чоловіка з гранатою

Новости » Общество
0
На побережжі Джарилгацької затоки поліцейські затримали чоловіка з гранатоюУспішність спільних дій зі структурами МВС у системі єдиної дислокації підтверджують поліцейські охорони.
На місце події наряд групи реагування Скадовського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Херсонській області прибув негайно.
Під час спільного відпрацювання з працівниками Скадовського відділення поліції ГУ НП області побережжя Джарилгацької затоки щодо незаконного вилову водних біоресурсів, у Східній частині міста було зупинено громадянина 1975 року народження, у руках якого був поліетеленовий пакет. При огляді виявилося, що в пакеті знаходиться граната «РГД-5» у розібраному стані.
Спільний виїзд наряду поліції охорони Скадовського МВ УПО в Херсонській області та працівників слідчо-оперативної групи Скадовського відділення поліції ГУ НП в Херсонській області на повідомлення завершилось успішно, охорона місця події забезпечена на належному рівні.
Ручну гранату «РГД – 5» вилучено та направлено до НДЕКЦ на дослідження.
Подія зареєстрована в єдиному реєстрі досудових розслідувань, згідно санкцій статті кримінального кодексу України 263 частина 1, затриманий може бути покараний штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Повідомляє Управління поліції охорони в Херсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: