Херсон °C

У Чаплинському районі відбулася зустріч з учасниками АТО

Новости » Общество
0
14 листопада координатори Центру допомоги учасникам АТО при Херсонській ОДА провели спільну нараду щодо соціального захисту учасників бойових дій, військово-патріотичного виховання, інших питань, з учасниками бойових дій, керівниками та фахівцями служб та управлінь РДА, ОТГ у Чаплинському районі - інформує Центр допомоги учасникам АТО у Херсонській області у Фейсбук.
"У районі створено п’ять ОТГ, тому необхідно налагоджувати роботу у конкретних громадах та спільно вирішувати проблемні питання.
Вже на сьогодні майже всі громади виділили кошти на надання матеріальної допомоги УБД, виділили кошти на безкоштовне харчування дітей учасників АТО у садочках та школах, пільги на комунальні послуги, компенсацію на газ та тверде паливо, та ін.
Обговорювали одне з найважливіших питань на сьогодні – організацію психологічної реабілітації та адаптації учасників бойових дій. Координатор Центру з організації надання психологічної допомогиАндрій Калита наголосив на обов’язковому проходженні санаторно – курортного лікування, організації сімейного відпочинку, створенні груп взаємодопомоги та взаємопідтримки", - йдеться в повідомленні. 
Учасники АТО були активні, пропонували шляхи вирішення проблем, а також прийняли рішення щодо створення громадської організації учасників АТО.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: