Херсон °C

Радника мера можуть позбавити премії через нецензурну лексику

Новости » Общество
0

Радника мера можуть позбавити премії через нецензурну лексикуПід час засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, прав людини та взаємодії з громадськими організаціями, антикорупційної політики, сприяння децентралізації, розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, свободи слова та інформації голова комісії Дмитро Ільченко розпочав розгляд звернення Наталії Вотеічкіної щодо дій радника міського голови Катерини Гандзюк.

- Тут в заяві є скріншоти, я буду зачитувати все крім матів ...,- сказав Дмитро Ільченко. Однак, судячи з тексту дописів у Фейсбук, які публікувала Гандзюк, звичайних, не жаргонних слів там мало.

В результаті обговорень, комісія вирішила звернутися до мера Миколаєнко з питаннями:

- чи давав він вказівку власному раднику висловлюватися в робочий час подібним чином на адресу Наталії Вотеїчкіної;

- чи підтримує мер думки і точку зору радника, щодо наклепу, образ та нецензурної лексики. Також комісія вирішила винести на розгляд сесії питання про визначення керівника апарату міськради, адже Катерина Гандзюк й досі виконує обов'язки на цій посаді. Крім цього депутати запропонували порушити питання про зняття премії з чиновниці.

До Катерини Гандзюк комісія теж надішле письмове звернення із запитаннями про те чи знаходилась пані Гандзюк на робочому місці в час написання дописів з образами та лайкою у Фейсбук.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: