Херсон °C

Сільгоспвиробників Херсонщини привітали у столиці

Новости » Общество
0
Херсонських аграріїв привітали з професійним святом у Києві. Про це на власній сторінці Фейсбук повідомив депутат обласної ради Ігор Йосипенко.
"В переддень свята Дня працівників сільського господарства, в стінах Міжнародного виставкового конференц-центру «Український дім» зібралась чимала кількість людей, які присвятили своє життя сільському господарству. Навколо була дивовижна атмосфера та чудовий настрій. Тут зустрілись передовики агропромислового комплексу – справжні господарі землі. Ніщо не залишається без уваги. І сьогодні плідну працю хліборобів всієї України відмічено почесними подяками, грамотами та дипломами.
Свято відбулося за головування прем`єр-міністра України Володимира Гройсмана. Він особисто провів офіційну частину заходу та нагородив учасників святкового дійства. До вітальних слів Володимира Гройсмана долучився і Перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів. 
Були серед номінантів і два керівника від Херсонщини, нагороджені подяками за плідну діяльність та розвиток сільського господарства. Серед них є і ТОВ СП «Злато Таврії», було дуже приємно сьогодні представляти наше підприємство в столиці. Ми завжди вкладаємо всю душу у свою роботу, і намагаємося досягти нового якіснішого рівня. Після нагородження, гостей чекала концертна програма. Для аграріїв України звучали вітальні пісні Ніни Матвієнко, Алли Кудлай та гурту «ТІК»
Хочеться від усього серця подякувати за таку приємну відзнаку, за те, що нашу працю цінують!", - пише Ігор Васильович.

Сільгоспвиробників Херсонщини привітали у столиці

 

Сільгоспвиробників Херсонщини привітали у столиці

 

Фото з Фейсбук.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: