Херсон °C

У Каховській РДА пропонують зміни до бюджету району

Новости » Общество
0
У Каховській РДА відбулось позачергове засідання колегії. Питання, яке розглянули під час засідання стосувалось фінансів, а саме змін до бюджету району. З детальними роз’ясненнями виступила начальник фінансового управління РДА Ірина Єремейчук, яка запропонувала до розгляду присутніх проект змін, яким передбачається збільшення обсягу дохідної частини загального фонду районного бюджету на 588,9 тис. грн. та пропонується внести зміни до плану по доходам без зміни загального обсягу бюджету. За інформацією доповідача внесення змін викликане необхідністю змінити як дохідну частину районного бюджету, так і видаткову її частину, а також розділу фінансування.
В результаті прийнятих рішень виділятимуться кошти на проведення капітального ремонту будівлі та по заміні вікон та дверей в АЗПСМ №3, покрівлі будівлі Сергіївської ЗОШ, поточного ремонту внутрішніх та наружних укосів в Семенівському НВК, на проведення енергоаудиту, на придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю та продуктів харчування в сільські школи, на реконструкцію адміністративної будівлі по вул. Я.Мудрого, на проведення заходів з позашкільної освіти, фінансування заходів районної програми організації трудового суперництва, утримання районної бібліотеки, фінансування ДЮСШ «Колос»,  придбання медичного обладнання тощо.
Під час обговорення проекту рішення голова РДА Валерій Салтиков запропонував на випадок, якщо депутатським корпусом Каховської міської ради не буде прийнято відповідного рішення про виділення коштів для придбання необхідного медичного обладнання, враховуючи нагальну потребу в обладнанні, передбачити ці кошти в районному бюджеті.
Колегіально було схвалено проект змін до показників районного бюджету з доповненнями. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: