Херсон °C

Без зв’язку залишилися мешканці міста Нова Каховка

Новости » Общество
0

Без зв’язку залишилися мешканці міста Нова Каховка Житель міста Нова Каховка зрізав телефонні кабелі з колодязів та фасадів будинків. Тим самим, залишивши без зв’язку частину мешканців міста.

Працівники Новокаховського відділу поліції затримали зловмисника улісосмузі, де він випалював з викраденого кабелю мідний дріт. Затриманим виявився 40-річний наркозалежний та раніше судимий місцевий житель. У нього вилучили кабель та інструменти, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

- На рахунку зловмисника 20 фактів крадіжок телефонного кабелю, які він скоював упродовж двох місяців - повідомив заступник начальникаНовокаховськоговідділу поліції АндрійЮвченко.

Поліцейські встановили, що зловмисник діяв лише вночі, за один раз викрадав від 100 до 200 метрів кабелю.Крадений кабель злодій випалював, а отриманий міднийдріт продавав на ринку знайомому скупнику металу. Поліцейські встановили особу цього скупника.

Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.


Без зв’язку залишилися мешканці міста Нова Каховка

 

Без зв’язку залишилися мешканці міста Нова Каховка

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: