Херсон °C

Володимир Миколаєнко - мер "інновацій"

Новости » Общество
0
Міський голова Херсона Володимир Миколаєнко потрапив до рейтингу "Українських мерів-інноваторів". Володимир Васильович увійшов до ТОП-20 мерів міст України, які "працюють над змінами та впроваджують інновації в своїх містах". Про це повідомляє "Українська правда"
Зокрема, до цього списку потрапили ті міські голови, котрі змогли досягти нововведень "в усіх сферах життя мешканців міста". Зазначається, що список мерів обирало "професійне журі", а на другому етапі рейтингу оцінюватимуть "прозорість, незаангажованість, чесність та репутацію мера серед жителів міста", так як перший етап стосувався виключно іновацій, які міські голови вже запровадили у місті. 
Цікаво, чи погодяться херсонці з такою думкою "професійного журі"? Можливо, іноваціями в даному випадку слід вважати збирання депутатів міста на сесійні засідання протягом 3-х місяців, або вирішення ними (на чолі з міським головою) життєво важливих питань для містян 3-4 дні, а то й тиждень; іновацією можна вважати й те, що наприкінці листопада деякі будинки в Херсоні й досі не отримали опалення та купівлю квартири для судді Херсонського міського суду. Впровадженням новизни можна вважати й те, що транспортний колапс у місті тривав понад півроку, і домовленість з перевізниками виявилася на користь бізнесменів, які довели херсонців до відчаю. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: