Херсон °C

Херсонцям влада пропонує самим взимку "зрубувати лід" та "посипати дороги"

Новости » Общество
0
Інспекція з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона попередила всіх мешканців міста про те, щопри настанні зимових холодів та поганої погоди вони прибиратимуть місто власноруч. Про це йдеться на сторінці інспекції в Фейсбук. Так, у повідомленні вказано, що владне повноваження органів міської влади - це контроль за благоустроєм міста. І рейди, що проводить інспекція, існують виключно для того, аби "зробити Херсон чистим містом, привабливим та комфортним для праці та відпочинку".
Далі інспекція попереджує, що неприбирання території "доріг, пішохідних тротуарів, внутрішньодворових проїздів і прилеглих до об’єктів територій" тягне за собою штраф у розмірі від 340 до 1700 гривень. Тож, логічним продовженням повідомлення, є попередження про обовязкове прибирання територій взимку:
"Під час зимової негоди своєчасно прибирайте закріплені за вами території, тротуари, дороги, пішохідні доріжки у випадку випадіння снігу, посипайте їх, при необхідності, піщано-сольовою сумішшю, зрубуйте лід. Такими діями Ви унеможливите травмування себе особисто, членів Вашої родини та мешканців нашого міста. Примхлива зимова погода не повинна порушувати ритм життя нашої міської територіальної громади. Підтримайте дії міської влади у створенні цивілізованих, комфортних та безпечних умов життєдіяльності херсонців", - наголошують працівники інспекції з благоустрою.
Отож, херсонцям, мабуть вже вкотре, пропонують самим подбати про себе під час зимової негоди. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: