Херсон °C

Андрій Гордєєв з робочим візитом у Грузії

Новости » Общество
0
Протягом 26–28 листопада голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв перебуватиме у Грузії у складі офіційної делегації на чолі з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.
Метою робочої поїздки є поглиблення двостороннього співробітництва України та Грузії в різних сферах, зміцнення економічних зв'язків і загальноєвропейських прагнень обох країн.
Як повідомляє сайт Херсонської ОДА, в рамках дводенного візиту відбудуться переговори з Президентом Грузії Гіоргі Маргвелашвілі, Прем’єр-міністром Грузії Гіоргі Квірікашвілі, Головою Парламенту Грузії Іраклі Кобахідзе.
Крім того, делегати з України разом з офіційними представниками з більш ніж 50 країн стануть учасниками Тбіліського економічного Форуму «Один пояс – один шлях», у рамках якого будуть розглянуті актуальні питання сприяння торгівлі, розвитку електронної комерції, транспортної інфраструктури, міжрегіональних можливостей у сфері енергетики та інвестиційного потенціалу країн-учасниць.
Також програмою передбачено відвідування делегацією  Центру реабілітації військових, де проходять лікування українські військові, та участь у відкритті пам’ятника Лесі Українці в Кахетії.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: