Херсон °C

Туреччина співпрацюватиме з Херсонщиною

Новости » Общество
0
Туреччина співпрацюватиме з Херсонщиною Про те, що турецькі партнери надають великого значення співробітництву з Херсонською областю, відверто заявив директор Міжнародного аеропорту «Даламан» Хамді Гювенч. Тому уже з наступного курортного сезону херсонці зможуть літати за ще одним напрямком: Херсон-Даламан. Про це повідомляє прес-служба Херсонської облради.
«Навіть якщо нам буде не дуже вигідно працювати з аеропортом «Херсон», ми все одно будемо продовжувати це робити, тому що бачимо у вашій області величезний туристичний потенціал», – презентуючи новий напрямок Даламан-Херсон-Даламан, сказав турецький гість.
«Даламан» – міжнародний аеропорт, одна з трьох основних повітряних гаваней на південному заході Туреччини, і входить в десятку найбільших аеропортів країни. Пропускна здатність «Даламан» – 10 млн. пасажирів, аеропорт здатний приймати одночасно більше 30 рейсів.
Свою вітальну промову голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер почав з подяк.
«Я хочу подякувати і попереднім керівникам ХОДА, і Андрію Гордєєву за те, що вони доклали максимум зусиль для того, аби аеропорт «Херсон» сьогодні працював. Слова вдячності депутатам обласної ради за розуміння, що цей стратегічний об’єкт слід розвивати», – сказав Владислав Мангер.
Крім того, голова облради поділився з присутніми планами аеропорту «Херсон», які йому озвучив директор КП «Херсонські авіалінії» Віталій Кучерук: з 31 січня з нашого аеропорту можна буде літати і в Польщу. Переговори з цього питання вже вийшли на фінішну стадію.
«Вдячний турецькій стороні за визнання нас, як одного зі стратегічних партнерів, місто, що здатне приймати велику кількість іноземних туристів. Відкриття цього рейсу є надзвичайно важливим для налагодження міждержавних дружніх стосунків. Новий напрямок авіарейсів відкриє нові горизонти і можливості як для нас, так і для іноземних інвесторів», – зазначив очільник області Андрій Гордєєв.
Наприкінці офіційної частини прес-конференції був підписаній меморандум про співробітництво та партнерство між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською обласною радою, Херсонською міською радою, комунальним підприємством Херсонської обласної ради «Херсонські авіалінії» та Міжнародним аеропортом «Даламан» (Туреччина).
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: