Херсон °C

Екологи не задоволені роботою СКП «Джерело»

Новости » Общество
0
Екологи не задоволені роботою СКП «Джерело»У листопаді поточного року спеціалістами Державної екологічної інспекції у Херсонській області  проведена планова перевірка дотримання вимог природоохоронного законодавства Гаврилівським сільським комунальним підприємством «Джерело», що спеціалізується на збиранні та розподілені води у Нововоронцовському районі Херсонської області.
За інформацією Державної екологічної інспекції у Херсонській області, перевіркою було виявлено низку порушень вимог екологічного законодавства, зокрема встановлено, що на підприємстві відсутні проекти зон і поясів санітарної охорони та документи, що підтверджують право користування або володіння земельними ділянками під артезіанськими свердловинами, що є порушенням Водного та Земельного кодексу України відповідно. На момент перевірки підприємство не отримало спеціальний дозвіл на користування надрами, що є порушенням Кодексу України про надра.
СКП «Джерело» не веде первинний облік відходів і не складає статистичну звітність по формі 1- відходи, декларація про утворення відходів за 2016 рік також не складалася та не подавалася, що є порушенням Закону України «Про відходи».
Посадову особу Гаврилівського сільського комунального підприємства «Джерело» притягнуто до адміністративної відповідальності. Підприємству надано припис з метою усунення порушень природоохоронного законодавства, виявлених під час перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: