Херсон °C

Ремонт доріг на кладовищі обійшовся херсонському бюджету в понад 1,5 млн.грн.

Новости » Общество
0
Як управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв'язку Херсонської міської ради ремонтувало дороги на кладовищі в селищі Геологів. 
За інформацією ресурсу "Е-Дата", згадане управління в листопаді місяці розрахувалося за ремонт пішохідних доріжок та проїздів, а також за капітальний ремонт дорожнього покриття на згаданому кладовищі. Так, за "поточний середній ремонт пішохідних доріжок та проїздів на кладовищі с. Геологів" управліннясплатило 192,5 тисячі гривень міському комунальному підприємству "Дорожник". За ці ж послуги, тільки з поясненням "на утримання служби замовника" управління сплатило саме собі ще майже 4 тисячі гривень. 
Для капітального ремонту дорожнього покриття проїзду на кладовище Геологів матеріали купували у ТОВ "Камелія-1" на 260 тисяч гривень. Ще майже 29 тисяч гривень пішли на ці ж цілі, але самому управлінню дорожньої інфраструктури ХМР знову ж таки "на утримання служби замовника". 
Власне роботи по капремонту дорожнього покриття проїзду на кладовище сел. Геологів управління заплатило ТОВ "Камелія-1" 1 мільйон 115 тисяч 172 гривні.
Таким чином, на дороги в кладовищі сел. Геологів управління витратило в сукупності 1 мільйон 600 тисяч 672 гривні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: