Херсон °C

Фотовиставка "Доросле кримське дитинство" показали херсонцям

Общество, Культура
0
Фотовиставка "Доросле кримське дитинство" показали херсонцямУ Херсонській обласній науковій бібліотеці ім.О. Гончара з 3 по 10 грудня в рамках кампанії Let my People Go відбулася фотовиставка "Доросле кримське дитинство", присвячена дітям кримських політв'язнів. Про це повідомля прес-служба ХОДА.
Виставка фоторобіт російського журналіста Антона Наумлюка, який вже понад два роки активно працює в окупованому Криму, розповідає про дітей із сімей кримських політв'язнів, які залишилися без батьківської опіки, бо кримінальні справи і суди щодо їхніх батьків тягнуться роками.
Організатором виставки в Херсоні став представник українського Міністерства у справах тимчасово окупованих територій і внутрішньопереміщених осіб Денис Чистіков.
Вперше виставка, організована українським "Центром громадянських свобод", була представлена ​​в "Кримському будинку" в Києві 20 жовтня 2017 року. А в подальшому планується презентувати фотовиставку мешканцям ще декількох районів Херсонщини.
Захід відвідали небайдужі до ситуації, в якій опинилися громадяни України на окупованій території: представники ЗМІ та медіа, громадські організації, а також відомі громадські діячі. Всі присутні мали можливість поспілкуватися безпосередньо з автором виставки.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: