Херсон °C

Андрій Гордєєв привітав підприємців Херсонщини


Новости » Общество
0

Андрій Гордєєв привітав підприємців Херсонщини
12 грудня голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв взяв участь у засіданні регіональній ради підприємців Херсонської області. Зібрання проходило під головуванням Юрія Рожкова, який очолює регіональну раду підприємців при обласній державній адміністрації, та за участі представників підприємств різних галузей. У ході засідання підбили підсумки роботи ради за 2017 рік й обговорили практичне застосування суб’єктами підприємницької діяльності норм законодавства, що регулюють питання, пов’язані зі споживанням газу (облаштування суб’єктів підприємницької діяльності засобами дистанційної передачі даних власного комерційного вузла обліку згідно вимог НКРЕ; підключення до газових мереж), а також питання про безоплатне отримання частки землі із державної або комунальної власності для ведення особистого селянського господарства.

«Сприятливий діловий клімат є однією з передумов економічного зростання регіону. Обласна державна адміністрація сприяє створенню в області максимально комфортного бізнес-середовища для залучення інвестицій», - наголосив у вступній промові голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв.


Також у ході заходу він вручив подяки за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок в соціально-економічний розвиток територіальної громади, високий професіоналізм, відданість справі та активну громадську позицію:

Молодецькому Сергію - члену Регіональної Ради підприємців при Херсонській обласній державній адміністрації;


Ніколаєвій Марині - члену Регіональної Ради підприємців при Херсонській обласній державній адміністрації.


Довідково: Рада підприємців є консультативно-дорадчим органом Херсонської обласної державної адміністрації, і її основним завданням є встановлення ефективної взаємодії та зворотного зв’язку між підприємцями та владою, зокрема – з обласною державною адміністрацією, для розв’язання проблем та вирішення питань, які стосуються підприємницької діяльності.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: