Херсон °C

Андрій Гордєєв привітав 100-тисячного пасажира аеропорту «Херсон»

Новости » Общество
0
Андрій Гордєєв привітав 100-тисячного пасажира аеропорту «Херсон»Сьогодні в аеропорту «Херсон» урочисто зустрічали стотисячного пасажира за 2017 рік, який прилетить рейсом ТК471 за маршрутом Стамбул-Херсон. Голова Херсонської облдержаміністрації Андрій Гордєєв привітав Інну Халімончук та її чоловіка Франческо з отриманням звання - 100-тисячний пасажир аеропорту «Херсон».
"Для нас 100-тисячний пасажир - це, безумовно, досягнення, але є ще над чим працювати. Адже порівняно зі львівським аеропортом, який приймав свого мільйонного пасажира, нам потрібно збільшувати кількість рейсів. Тому на 2018 рік ми маємо розширити географію польотів. А саме відкрити нові авіарейси до Білорусії, Польщі, Болгарії та Туреччини. Аеропорт має приймати повітряні судна цілодобово й швидко їх обслуговувати, надавати європейський сервіс для пасажирів та авіакомпаній.
Також для нас важливо залучити лоу-кост авіакомпанії, щоб знизити вартість перельоту і таким чином зробити авіаперевезення доступнішими для всіх любителів цього виду транспорту"
, - зазначив очільник області.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: