Херсон °C

"За особливі заслуги" мер Олешок преміює себе щомісяця

Общество, Политика
1
На майбутню сесію міської ради, що відбудеться в Олешках 22 грудня, виноситься рішення, яке може викликати в мешканців міста щонайменше подив, а то й гнів. Так, зокрема Проектом рішення № 18 передбачено, що міського голову Дмитра Воронова та секретаря міської ради Демитрія Чурсіна з 1 січня 2018 року преміюватимуть щомісяця в розмірі 100% від посадового окладу. Крім цього з початку року голова та секретар отримають надбавку у розмірі 50% посадового окладу. 
Найцікавішим у запропонованому проекті є пояснення, чому зазначені особи мають отримати кошти. Дослівно з тексту документа: "за безпосередню участь у розробці проектів нормативно-правових актів та здійснення їх аналізу" та "за виконання особливо важливої роботи та високі досягнення у роботі". Певно, розробка проектів НПА міськради Олешок таки варта подібної премії - чого коштують лише славнозвісні МАФи в районі Житлоселиша, проти яких повстало все місто! А "виконання особливо важливої роботи" та "високі досягнення" - то, скоріш за все ніщо інше, як кілька кримінальних проваджень, в котрих фігурує міський голова Воронов, які все ще тривають.
Гроші чиновникам мають видати "з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років". Мабуть, вислуга років у Дмитра Воронова й справді заслуговує на визнання - цілих 2,5 роки діяльності - і вже є і ранг, і вислуга, якої немає в тих, хто пропрацював у кабінетах міської ради по 10, а то й 20 років.
Згідно з проектом "щорічна основна відпустка секретарю міської ради надається розпорядженням міського голови".
Крім цього, в даному рішенні міський голова Олешок ще й додав пункти, які зовсім дивують:
"Надати міському голові – Воронову Дмитру Миколайовичу матеріальну допомогу на оздоровлення та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати". Певно, у Дмитра Воронова зовсім скрутне фінансове становище, адже чого б тоді він вирішував власні побутові проблеми за рахунок гаманця олешківців?

1 комментарий

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: