Херсон °C

Законопроект для аграріїв сприятиме зміцненню репутації України, - Ігор Йосипенко

Новости » Общество
0
Стосовно зареєстрованого законопроекту, щодо вивезення олійних культур з України висловився у Фейсбук депутат обласної ради Ігор Йосипенко. 
«Колеги аграрії, було зареєстровано Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість операцій з вивезення за межі митної території України олійних культур. Велика подяка нашому земляку депутату ВРУ Сергію Хланю та Всеукраїнській Аграрній Раді за позицію та активну участь в підготовці даного ЗП. 
Метою законопроекту є захист прав та законних інтересів сільськогосподарських виробників, які експортують олійні культури (сою, ріпак, соняшник), а також недопущення порушення Україною своїх міжнародних зобов'язань перед Європейським Союзом та Світовою організацією торгівлі.
Законопроектом пропонується доповнити підрозділ 2 Перехідних положень Податкового кодексу України новим пунктом, в якому передбачити обмеження дії режиму звільнення від оподаткування сої, ріпаку та соняшника одним календарним місяцем. Прийняття законопроекту забезпечить недопущення завдання збитків аграріям, які займаються виробництвом олійних культур та сприятиме зміцненню репутації України, як надійного торгового партнера», - впевнений депутат.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: