Херсон °C

Пам'ятний день для херсонських ветеранів-правоохоронців

Новости » Общество
0
20 грудня стало Днем вшанування пенсіонерів і ветеранів системи МВС та Національної поліції. Раніше в цей день святкували День української міліції.
Відзначати День ветеранів органів внутрішніх справ саме 20 грудня для херсонських ветеранів МВС стало вже традицією.
За ініціативою голови Херсонської обласної ветеранської організації «Асоціація ветеранів МВС України» та громадської організації «Єдиний Щит» генерал-майора міліції Валерія Літвіна такі зустрічі стали справжньою урочистою подією, що поєднують у собі щиру радість, піднесений настрій та дружнє спілкування колишніх колег-правоохоронців у теплій невимушеній атмосфері. На свято запрошені ветерани та пенсіонери з усіх районів області, люди, на яких трималася уся правоохоронна система краю.
В цьому році урочистості з нагоди відзначення Дня ветеранів та пенсіонерів МВС та Національної поліції проходять спільно з Головним Управлінням Національної поліції в Херсонській області.
- Я щиро вдячний Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, що день 20 грудня визначили Днем вшанування пенсіонерів і ветеранів МВС. Хочу подякувати ветеранам за їх багаторічну та віддану службу народові України, які стояли на захисті правопорядку та законності. Я переконаний, що ветерани та пенсіонери органів внутрішніх справ будуть ще затребувані суспільством. Адже ці люди з великим професійним досвідом мають ще послужити на благо держави України. Хочу привітати усіх ветеранів радянської міліції, української міліції і тих людей, які пішли на заслужений відпочинок вже при поліції зі святом та побажати самого головного, міцного здоров’я, довгих років життя, сімейного благополуччя та надійної опори в майбутньому. І велика вдячність Вам за те, що ви є, - привітав зі святом колег-правоохоронців Валерій Літвін. 
На свято, влаштоване для ветеранів завітали керівник Нацполіції в Херсонській області Артур Меріков, голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, голова обласної ради Владислав Мангер.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: