Херсон °C

Курсанти поліцейського ВИШу у Херсоні затримали грабіжника

Новости » Общество
0

Ввечері 19 грудня курсанти Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ затримали особливо небезпечного злочинця, який щойно скоїв пограбування жінки. Курсанти 2 курсу факультету рядові поліції КовальЛеонід, БойкоВасиль та Скороход Максим близько п’ятої вечора поверталися додому після занять. Біля автобусної зупинки по пр. 200 років Херсону почули крики жінки та побачили чоловіка, який із жіночою сумкою в руках рвучко перетинав проїжджу частину. Хлопці миттєво відреагували на крики про допомогу. Курсанти втрьох почали переслідувати чолов’ягу, який намагався якнайшвидше зникнути з місця злочину. Зловмисника наздогнали через кілька секунд, застосували заходи фізичного впливу та затримали. Його, із загнутими назад руками, впізнала потерпіла. Благополучно знайшлася і жіноча сумочка – об’єкт злочину, яку затриманий курсантами чолов’яга намагався викинути у кущі, коли побачив переслідувачів.

Наряд поліції, який прибув на місце події, супроводив усіх учасників події до райвідділку поліції. У ході з'ясування обставин було встановлено особу затриманого, ним виявився тричі судимий за крадіжки, пограбування та наркозлочини 41-річний херсонець. У той же день слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України, а любителя легкої наживи затримано відповідно до ст. 208 КПК за підозрою у вчиненні злочину.

Зважаючи на професійні дії курсантів, які чітко оцінили складну ситуацію, не розгубилися, проявили мужність під час затримання рецидивіста, керівництво Херсонського факультету ініціювало перед ректором ОДУВС питання про заохочення курсантів Херсонського факультету рядових поліції Коваля Л.Л., Бойка В.В. та Скорохода М.С.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: