Херсон °C

На Херсонщині працює незвична служба доставки мрій

Новости » Общество
0
Саме так називають себе команда Спілки жінок Херсонщини та офіційних партнерів соціального проекту «Я – Святий Миколай» – Благодійний фонд Євгена Рищука та мережа  магазинів «Кібернетики». Протягом місяця організатори проекту збирали дитячі мрії вихованців інтернатів і дитбудинків, що знаходяться в обласному центрі та далеко від Херсона, та відшукували в популярній соціальній мережі «святих миколаїв», готових виконати дитячі бажання. Усі подарунки збирали, упаковували та підписували – щоб ні одна дитина не залишилась без привітання.
А ті бажання, які не були виконані станом на 19 грудня, були придбані завдяки фінансовій підтримці партнерів. Саме з 19  грудня запрацювала незвична служба доставки мрій – активісти, волонтери, партнери та кожен бажаючий дарувальник відвідували школи-інтернати та дитячі будинку дітей з інвалідністю в Херсоні та області. 27 грудня команда проекту завітала  до Нової Каховки та Каховки. Там у Новокаховській школі-інтернаті та дитячому будинку «Радість» 80 вихованців отримали саме той подарунок, про який вони мріяла і  потай просили в святого Миколая Чудотворця!
Передати дитячі емоції на словах майже неможливо – їхні очі світилися щастя та вірою: казка існує! Дякуємо всім, хто допоміг втілити цю казку в життя!

 

 

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: