Херсон °C

У Каланчацькій громаді є власне медичне діагностичне обладнання

Общество, Здоровье
0
У Каланчацькій ОТГ відкрили медичний кабінет з новим діагностичним обладнанням. Про це у Фейсбук пише місцева мешканка Макортет Дар'я. 
«Перерізавши червону стрічку Олена Корнієнко, головний лікар ЦПМСД, детально ознайомила присутніх з новим обладнання окресливши його параметри та функції. І хоча урочисте відкриття відбулося, діагностичний кабінет працює поки що не в повну міру. Наразі здійснюються тільки послуги зі зняття кардіограми (що по онлайн каналу передаються до Центр серця медсанчастини ХБК м. Херсон), інші буде доступно трохи пізніше. Затримка полягає в тому, що відповідний фахівець, який буде займатись діагностикою наразі перебуває на курсах підвищення кваліфікації. Ця подія має важливе значення для Каланчацької ОТГ та району в цілому, адже його жителі зможуть отримати якісне діагностичне обслуговування і що найголовніше безкоштовно», - повідомляє Дар'я. 
Обладнання в медичному кабінеті наступне:
1)Ультразвукова діагностична система експерт класу Orcheo lite(датчик конвексний 2-5МГц, датчик лінійний 5-10МГц, датчик ендокардіальний 4-9МГц. Це кольоровий портативний сканер, має три датчики. Вага складає всього 5 кг, що дає можливість провести обстеження пацієнта на віддаленій ділянці території. Клінічний спектр досліджень складає: Малі та поверхневі органи; Молочна залоза; Педіатрія і неонатологія; інтраопераційні, абдомінальні та транскраніальні дослідження; дослідження судин;Акушерство і гінекологія (4D);Дослідження кістково-м'язової системи; урологія та біопсія.
2) Термограф контактний цифровий ТКЦ-1. Скринінговий апарат для обстеження населення з метою ранньої діагностики пухлинних захворювань молочної залози (МЗ). Перевага апарату в тому що він дає змогу виявити зміни на фізіологічному рівні, дає можливість на декілька років вперед виявити утворення злоякісних пухлин. Завдяки цьому контроль розвитку хвороби та ефективність лікування.
3) Електрокардіограф 3-6-12 канальний ЮКАРД – 100 у к-ті з системою телеметрії, реєстрації МОЗ. Прилад з вмонтованою функцією телеметрії, яка дає можливість негайно передати кардіограму, в Центр серця медсанчастини ХБК м. Херсон, для підтвердження інфаркту міокарда чи інших тяжких захворювань серця.
4) Електрокардіограф портативний 3-канальний з комбінованим живленням з автоматичною розшивкою, придбаний для с. Роздольне, с. Олександрівка та С.Гаврилівка.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: