Херсон °C

На площі Свободи Херсона заспівали колядку

Общество, Культура
0
На центральній площі відбулося спільне виконання народної колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю!». Зимові святки продовжуються і вже завтра, 13 січня, християни святкуватимуть Маланку або Щедрий вечір (Васильєв вечір). З цієї нагоди сьогодні на центральній площі міста відбулися народні гуляння.
Традиційні та нові колядки і щедрівки у виконанні кращих фольклорних гуртів Херсонщини, яскравий ярмарок майстрів народного мистецтва, розважально-ігрова програма, ворожіння і, звичайно, головні персонажі цього дійства – Маланка та Коза.

На площі Свободи Херсона заспівали колядку

 

На площі Свободи Херсона заспівали колядку


Та найфеєричнішим стало спільне виконання народної колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю!».

На площі Свободи Херсона заспівали колядку

 

 
До вокального флешмобу долучилися не лише прості перехожі, але і представники обласної влади – перший заступник голови Херсонської облради Василь Зеленчук та заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Балонь.
Василь Зеленчук привітав всіх зі святом та побажав кожному міцного здоров’я, щастя і найголовнішого для всієї області – гарного врожаю у 2018 році.
А всіх, хто заспівав колядку, організатори пригощали смачною кутею та різдвяними смаколиками.
Дякуємо Херсонський обласний центр народної творчості • ОЦНТ за організацію та проведення свята, за неперевершені емоції жителів та гостей міста, за святкову атмосферу.
За матеріалами прес-служби Херсонської обласної ради.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: