Херсон °C

Завдяки державним аудиторам за минулий рік звільнили 21 особу за фінансові порушення

Новости » Общество
0
Фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області протягом 2017 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму понад 19,1 млн грн. За результатами заходів, які вжили аудитори, керівники місцевих органів влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій прийняли 97 управлінських рішень та врахували 12 пропозицій за підсумками державних фінансових аудитів.
Правоохоронним органам передано матеріали 50 контрольних заходів, за результатами яких розпочато 26 досудових розслідувань та одній особі вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. До підприємств, установ та організацій, де виявлено порушення, у 33 випадках застосовано зупинення операцій із бюджетними коштами, призупинення та зменшення бюджетних асигнувань. За допущені порушення 101 особу притягнуто до адміністративної та 49 – до дисциплінарної і матеріальної відповідальності, 21 особу звільнено з посади.
Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 9,1 млн грн.
За інформацією прес-служби управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: