Херсон °C

КП «Херсонміськсвітло» запропонувало витратити 2 млн.грн на заміну ламп, аби помітно було «поважним людям»

Новости » Общество
0

КП «Херсонміськсвітло» запропонувало витратити 2 млн.грн на заміну ламп, аби помітно було «поважним людям»Керівництво КП «Херсонміськсвітло» хоче витрати на реконструкцію освітлення (заміна ламп), а саме по вулиці Миколаївське шосе, 2 млн. 100 тис.грн. Про це заявив т.в.о.директор КП Олег Щедрій 23 січня під час засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та регуляторної політики.

На порядку денному комісії розглядали питання фінансових планів КП «Шумен», КП «Геополіс», КП «Сервіс-центр», КП «Хеско»на 2018 рік.

Вислухавши пропозиції, депутати підтримали наступні пропозиції: заробітна плата – 400 тис.грн. на перший квартал; борг по паливу для автотранспорту до 60 тис.грн.; борг по матеріалам на суму 459 тис.грн.; погашення боргу за газ, придбання комп’ютерного обладнання для оперативно-диспетчерського пункту - 39 тис.грн.; поточний ремонт адмінбудівлі, придбання блоків управління мереж зовнішнього освітлення, придбання автогідропідімача.

Під сумнівом для членів комісії стало питання реконструкції вуличного освітлення з боку в’їзду вулиці Миколаївське шосе і площі Перемоги. До речі, ні виступаючі депутати, ні сам т.в.о директор, не змогли пояснити присутнім такі елементарні питання, як окупність реконструкції. Аргументом стало досить непевне пояснення: «Це обличчя міста і по цій вулиці проїжджають від аеропорту, від Миколаєва, поважні люди. І тому хочеться, щоб обличчя виглядаю гідно», – підкреслив депутат В.Урбанський.

Більшістю голосів пропозицію т.в.о. директора депутати відправили до опрацювання даного питання в термін до 23 лютого, а також він має розписати депутатам, звідки взялися борги на підприємстві.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: