Херсон °C

ОТГ Херсонщини прибирають сніг власною технікою

Новости » Общество
0
Прибирають сніг спеціалізованою технікою в громадах Херсонщини. Зокрема, про дії комунальної техніки та її працівників у Каланчацькій об’єднаній територіальній громаді, пише у Фейсбук місцева мешканка Макортет Даря.
"Комунальна служба та селищна рада працює над тим, щоб жителі Каланчацької об’єднаної територіальної громади відчували комфорт навіть в засніжену погоду. На вулицях селищах з'явилась одна з новеньких красунь придбаних восени (дорожня машина комбінована зі змінним устаткуванням), яка чекала свого першого виїзду. На даний час снігоочисна машина вже побувала в трьох населених пунктах (с.Новокиївка, с.Новопавлівка, с.Роздольне), наразі її курс в с.Гаврилівка, а потім с.Привілля.
Через заметіль люди й техніка працюють в посиленому режимі, з точки зору очищення доріг, тротуарів та забезпечення стабільного енергопостачання. У зв’язку з складними погодніми умовами хочеться звернутись з проханням до автомобілістів. Шановні, у ці дні сповільнить швидкість на дорогах селища, щоб не створювати аварійних ситуацій. Та не залишати вздовж узбіч машини (і особливо вночі), бо це створює додаткові труднощі для роботи снігоочисної техніки", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, снігоприбиральну та спеціалізовану техніку громади Херсонщини придбали в основному з кошти державної інфораструктурної субвенції. Так, подбіна техніка зявилася в ОТГ Асканія-Нова, Присиваській, Великокопанівській громадах тощо.

ОТГ Херсонщини прибирають сніг власною технікою

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: