Херсон °C

Пригоди в Горностаївському районі: як вагітну зі Славного доправляли до районної лікарні у снігову негоду

Новости » Общество
1
На автошляхах Херсонщини суцільні перешкоди для руху автотранспорту через сильний снігопад, що протягом 22-33 січня цього року ускладнив рух транспорту. На дорогах Горностаївського району від початку снігопаду працювали працівники комунальних служб, місцевих підприємств розчищаючи автошляхи сніприбиральною технікою. 24 січня надійшла інформація, що вагітна мешканка села Славне потребує екстреної допомоги лікарів, її доправлення до районної лікарні ускладнено через погодні умови. Машина швидкої допомоги долаючи перешкоди встигла доїхати до села та забрати вагітну жінку, але на той час безпечне повернення швидкої до райлікарні унеможливили нові замети на дорозі.
Оперативно було вирішено питання розчищення автодороги до села Славне силами працівників та спеціальної техніки ТОВ "Україна (Олег Фурдело), ПСП "Дружба” (Володимир Луговець), ПСП "Колос (Володимир Фесина) і Горностаївського комбінату комунальних підприємств. У селі Славне теж не залишилися осторонь цієї ситуації. На допомогу прийшли в.о. старости Віталій Михайлюк та місцевий сільгосптоваровиробник Вадим Михайлович, які трактором змогли розчищити дорогу для машини швидкої допомоги. Поблизу населеного пункту Маринське на пасажирку швидкої вже чекала лікар Лариса Марчук. Після отримання необхідної допомоги та рекомендацій вагітна була оперативно доправлена до стаціонарного відділення райлікарні.
За інформацією лікаря Лариси Марчук станом 16.00 годину 24 січня цього року вагітна перебуває у гінекологічному відділенні райлікарні, наразі в ургентному порядку вирішується питання госпіталізації її до Херсонської обласної лікарні. Коментуючи ситуацію, Лариса Марчук сказала: "Дякую фельдшеру Славненського ФАПу Олені Саприкіній Олені, яка вчасно оцінила важкість стану вагітної, надавши першу первинну допомогу і викликала карету швидкої допомоги. Я пишаюся такими людьми, як Олена. А спільно з молодим спеціалістом - фельдшером екстренної медичної допомоги Віктор Чканом ми  працювали ми сьогодні спрацювали єдиною командою. І нагородою за нашу працю є здоров'я і життя вагітної, а також майбутьньої дитини".

1 комментарий

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: