Херсон °C

У дитсадку № 37 виховують маленьких патріотів

Новости » Общество
1
Упродовж минулого тижня всі учасники освітнього процесу Херсонського ясла-садку №37 компенсуючого типу поринули в атмосферу національних традицій та культури у рамках проведення Тижня національно-патріотичного виховання. В ході якого педагоги ознайомлювали дітей та їх батьків з явищами суспільного життя, народознавством, засобами мистецтва, організовували практичну діяльність дітей (праця, ігри, творча діяльність та ін.), знайомили з національними та державними святами.
Для вдосконалення спільної роботи закладу і сім’ї в напрямі патріотичного виховання всі садові групи провели «День відкритих дверей» для батьків вихованців. Адже саме в родині закладаються засади патріотичної та національної свідомості.
Бабусі вихованців, теж із задоволенням долучились до майстер-класів по виготовленню українських символів, власноруч ліпили вареники та душевно співали народні пісні. Така співпраця виховує взаємоповагу між дорослими та дітьми, любов і симпатію, дошкільники вчяться віддавати любов, турбуватися про рідних з дитинства, бути уважними до близьких людей.

1 комментарий

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: