Херсон °C

КП «Оберіг» шукає керівника

Новости » Общество
0

Продовжується конкурс на вакантну посаду директора комунального некомерційного соціального підприємства «Оберіг» Херсонської обласної ради. Відповідне розпорядження видано головою обласної ради Владиславом Мангером 25 січня 2018 (№15).

Як відомо, організація займається тим, що допомагає військовослужбовцям та сім’ям загиблих учасників АТО, бере участь у тематичних заходах, сприяє військово-патріотичному вихованню молоді.

Крім того, що претендент на посаду повинен мати високі моральні та етичні якості, вимоги до даної персони висуває і закон. Так, наприклад, Наказом від 29 грудня 2004 року №336 Міністерства праці та соціальної політики регламентовано: майбутній директор повинен мати вищу освіту другого рівня за ступенем магістра у відповідній галузі знань, або вищу освіту другого рівня за ступенем магістра та післядипломну освіту за галуззю знань «Управління та адміністрування» чи «Право». Також стаж роботи претендента має складати не менше 5 років на керівних посадах. Повний перелік вимог можна переглянути на офіційному сайті Херсонської обласної ради.

Свої пропозиції можна подавати до 14 лютого (протягом 20 календарних днів з дати опублікування інформації на офіційному сайті) за адресою: 73000, м.Херсон, пл.Свободи,1, каб.334, телефон для довідок: 49-25-07

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: