Херсон °C

Херсонські школярі знялися в художньому англомовному фільмі

Новости » Общество
0
На початку лютого у Малому залі кіноконцертного комплексу «Ювілейний» відбувся прем’єрний показ четвертого сезону кіножурнала «Joy». За час існування проекту, а це майже півтора року, було відзнято понад 20 короткометражних фільмів англійською мовою, переважно за участю учнів гімназії №6. Сюжети для історій взято з життя підлітків. У них у гумористичній формі висвітлюються різні соціальні теми, які сприймаються легко та невимушено як дітьми, так і дорослими.
Як повідомляє міське управління освіти, в грудні учні 7-Б класу гімназії №6 разом зі своїм учителем Мунтян Стеллою Іванівною взяли участь у масштабній зйомці художнього англомовного фільму „Star". Неабияке задоволення діти отримали від процесу роботи над фільмом у співпраці з режисером Ігорем Телегіним, оператором Геннадієм Останіним та продюсером Тетяною Варущик. Завдяки злагодженому творчому процесу учнів та досвідчених кінематографістів менше ніж за місяць відбувся його урочистий прем’єрний показ.
Емоції переповнювали всіх присутніх, бо отриманий результат був вартий докладених зусиль юних акторів! Тема виявилася дуже актуальною, а сюжет інтригуючим та захоплюючим, адже ідея фільму (показати непрості відносини новенької учениці в класі) належала самим дітям. Фільм „Star" вже рекомендований для використання в освітньому процесі з навчальною та виховною метою. На схвалення заслуговують висока змістовна та технічна якість виконаної роботи  Отже, у руках педагога він може стати сучасним навчальним матеріалом для ефективного вивчення англійської мови. Батькам фільм допоможе краще розуміти дітей, коректувати та моделювати їхню поведінку стосовно відносин у класному колективі.
Такі переваги використання фільму, як прикладу застосування засобів мультимедіа на уроках іноземної мови, оцінили вчителі англійської мови міста та області (слухачі курсів КВНЗ ХАНО), запрошені до гімназії №6 на методичний семінар «Медіа-навчання на уроках англійської мови у світлі сучасних освітніх вимог». 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: