Херсон °C

Андрій Гордєєв зустрівся з новообраними ректорами херсонських вишів

Новости » Общество
0
Андрій Гордєєв зустрівся з новообраними ректорами херсонських вишівГолова Херсонської облдержадміністрацією Андрій Гордєєв, зустрівся з новообраними ректорами херсонських вишів - Олександром Співаковським, керівником Херсонського державного університету, і Василем Чернявським, очільником Херсонської державної морської академії. Пр це очільник області повідомив на власній сторінці у Фейсбук.
"Це була зустріч з двома педагогічними колективами найкращих учбових закладів півдня України. Адже нові ректори були не призначеними виконавчими органами влади, а що дуже важливо, обрані більшістю голосів працівників, і відтепер представляють інтереси всіх студентів, викладачів й інших працівників без винятку. Це є реальний приклад демократії на місцях, коли голос людини вирішує майбутнє.
Під час розмови з новими ректорами ми обговорили перспективи розвитку університетів, а також можливість співпраці за програмою «Людський капітал». 
Нагадаю, що минулого року навчатися за цією пілотною Програмою виявили бажання 389 осіб. З них фактично вступило до вишів 308 осіб, що становить 79,2 % від числа бажаючих. Переконаний, що у поточному році ми повинні залучити більше абітурієнтів до херсонських університетів і докласти максимум зусиль, щоб молодь залишалася на Херсонщині",
- написав він. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: