Херсон °C

У Херсоні молодь з профспілок обговорить соціальні проблеми

Новости » Общество
0
22 лютого у Херсоні відбудеться молодіжний форум «Соціальна відповідальність молоді». У приміщенні будинку Профспілок (проспект Ушакова-25, ауд.501) о 10:30 представники профспілкової молоді організацій міста та області та навчальних закладів зустрінуться для обговорення соціальних проблем та обміну досвідом. 
Метою проведення Форуму є підвищення рівня соціального і трудового виховання молоді, формування активної життєвої позиції молоді шляхом залучення їх до вирішення проблем соціального діалогу, обмін досвідом, щодо організації діяльності профспілкових об'єднань навчальних закладів та на підприємствах, пошук нових форм і методів соціально-правового виховання молоді, створення умов для розвитку та самореалізації інтелектуального потенціалу молоді. Сприяння активізації громадської позиції молоді та розкриттю нових шляхів до самореалізації, встановити нові та підтримати існуючі контакти.
На захід запрошені представники центральних і регіональних органів державної влади, підприємств та установ міста, представники управлінь АПР ХОДА, освіти, керівництво ХОМРП, представники обласних профспілкових організацій, ЗМІ.
Контактна особа: Тетяна Кулішова - Голова Молодіжної ради Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок, за додатковою інформацією звертатися за номером 050 066-17-45 або e-mail: MolodizhnaRada.ks@gmail.com.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: