Херсон °C

У Херсоні працює сектор з питань цивільного захисту

Новости » Общество
0
22 лютого відбулась нарада з питань цивільного захисту з представниками підприємств,установ,організацій району. У порядку денному: забезпечення проведення мобілізації на території м. Херсона; організація та забезпечення оповіщення та інформування населення у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій;стан техногенної та пожежної безпеки навчальних закладів, закладів відпочинку, охорони здоров'я, підприємств, установ, організацій району та багато інших. Про це повідомляє прес-служба виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради. 
Заступник голови районної ради з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Ярощук довів до присутніх вимоги фахівців щодо запобіжних заходів при знаходженні вибухонебезпечних предметів. Також необхідно провести у колективах просвітницьку роботу з працівниками щодо небезпеки, зумовленої такими предметами, та необхідності інформування, у разі їх виявлення, Дніпровського РВ м. Херсона ГУ ДСНС України у Херсонській області та сектору з питань цивільного захисту виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради.
Головний спеціаліст з питань цивільного захисту виконавчого комітету Юлія Лесків звернула увагу представників підприємств на необхідність вжиття заходів попередження таких характерних причин пожеж у природних екосистемах як випалювання сухої рослинності, порушення правил пожежної безпеки при проведенні сільськогосподарських робіт та під час відвідування населенням лісових масивів. Головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи Андрій Аміржанов довів постановочні завдання щодо заходів з проведення в районі весняної мобілізації до Збройних Сил України.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: