Херсон °C

Парламент має терміново реформувати систему колективного управління майновими правами суб’єктів авторського права – О. Співаковський

Общество, Политика
0
Парламент має терміново реформувати систему колективного управління майновими правами суб’єктів авторського права – О. СпіваковськийПерший заступник Голови парламентського Комітету з питань науки і освіти, народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Олександр Співаковський запропонував Погоджувальній раді лідерів парламентських фракцій та голів комітетів цього тижня ухвалити за основу проект Закону «Про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і (або) суміжних прав» (реєстраційний номер 7466).
Проект акта розроблено з метою реформування системи колективного управління майновими правами суб’єктів авторського права і суміжних прав та унеможливлення незаконної діяльності організацій колективного управління.
«Комітет одноголосно підтримав рішення рекомендувати парламенту ухвалити проект закону 7466 за основу. Для доопрацювання цього документу на базі комітету буде створено робочу групу і ми обіцяємо у стислі терміни опрацювати усі зауваження та вже у березні запропонувати Раді законопроект до другого читання», – сказав народний депутат.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: