Херсон °C

Рятувальники продовжують чергувати у негоду

Новости » Общество
0
Оперативна інформація щодо наслідків складних погодних умов на території Херсонської області на 12:00 1 березня від ГУ ДСНС України в Херсонській області.
За час ускладнення погодних умов пожежно-рятувальними підрозділами на засніжених дорогах області відбуксировано 191 транспортний засіб.
Зокрема, з другої половини дня 28 лютого до 12:00 1 березня відбуксировано 137 транспортних засобів, з яких 6 карет швидкої допомоги. 
Безпосередньо до цих дій було залучено 31 одиницю техніки та 102 рятувальника.
На теперішній час на цілодобовому чергуванні від Головного управління ДСНС України у Херсонській області знаходиться 42 одиниці техніки та 137 чоловік особового складу, оперативна група та допоміжна техніка високої прохідності, що готова до функцій за призначенням.
Оперативні групи Служби порятунку здійснюють патрулювання та моніторинг ситуації на автошляхах міжнародного, державного та обласного значення. У найбільш проблемних місцях чергує важка техніка. 
Від органів влади та місцевого самоврядування діє 50 пунктів обігріву. 
Частково обмежено рух по автошляхах м. Херсон-Миколаїв та м.Берислав-Мар’їнське для вантажного та великогабаритного транспорту. 
Рейси аеропорту «Херсон» скасовані до вечора 1 березня.
На дорогах області від Облавтодору працює 69 одиниць техніки та 84 працівника. 
Рятувальники звертаються до громадян без нагальної потреби не виходити з дому, обмежитися в пересуванні на транспортних засобах, особливо великогабаритних. 

Рятувальники продовжують чергувати у негоду

 

Рятувальники продовжують чергувати у негоду

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: