Херсон °C

За знищення двох акацій порушник сплатить 9 тис. грн. штрафу

Общество, Криминал
0
27 лютого поточного року державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища у Херсонській області спільно з представниками громадської організації «Ніхто крім нас» проведено заходи державного контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території Олешківського району Херсонської області.
В ході здійснення перевірки виявлено громадянина, який пилою здійснив незаконне пошкодження дерев акації до ступеню припинення росту в полезахисній смузі повз автотраси Херсон - Мелітополь в адміністративних межах Козаче-Лагерьської сільської ради. Порушник погрузив незаконно спиляні дерева у транспортний засіб без реєстраційних номерів. 
Як інформує Державна екологічна інспекція у Херсонській області в Фейсбук, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища виконано розрахунок розміру шкоди, заподіяної державі внаслідок незаконного знищення дерев, який склав 9 тисяч 112 грн.
Відносно правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 651 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Знищення або пошкодження полезахисних лісових смуг та захисних лісових насаджень». 
Спеціалісти Держекоінспекції на даний час звернулися до порушника з пропозицією щодо добровільного відшкодування державі збитків, заподіяних незаконним знищенням дерев.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: