Херсон °C

Біля підстанцій швидкої допомоги помер чоловік

Новости » Общество
0

Біля підстанцій швидкої допомоги помер чоловікЗранку 1 березня на кінцевій зупинці 5-го маршруту помер чоловік, але він помер так не дочекавшись швидкої. Про цю ситуацію розповів депутат Херсонської обласної ради Микола Ставицький у Фейсбук.

«Як мені повідомили мешканці Херсона, зранку на кінцевій зупинці 5-го маршруту що на Шуменському, стався прикрий інцидент. Чоловіку на зупинці стало погано. Люди які знаходились поруч, занесли його в диспетчерську маршрутних автобусів, звідки викликали швидку допомогу, та намагались чоловіку надати першу необхідну допомогу. Але людина померла, не дочекавшись швидкої, яка приїхала аж через сорок хвилин після виклику.

Парадокс ситуації полягає в тому, що одна з підстанцій швидкої допомоги міста Херсона, знаходилась через дорогу від диспетчерської де помер чоловік.

Що це було, байдужість, халатність диспетчерів, або відсутність екіпажів в зв’язку з тим що вони були задіяні в інших викликах, будемо розбиратись. Але навіть якщо немає машин, то перейти через дорогу не складало лікарям жодної проблеми.

По даному факту як депутат буду вимагати проведення всебічного службового розслідування. Але життя людини нажаль вже не повернути», - написав депутат облради.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: