Херсон °C

ПриватБанк буде обслуговувати херсонців онлайн без вихідних

Новости » Общество
0

Із нагоди Міжнародного жіночого дня українці матимуть чотири вихідні. Незважаючи на це, ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів в онлайн-режимі через Приват24, мобільні додатки та гарячу лінію 3700. Про це повідомляє керівник регіонального прес-офісу ПриватБанку в Херсоні Оксана Мелещенко.

У святкові дні клієнти можуть скористатися цілодобовими зонами самообслуговування у відділеннях ПриватБанку. Усі операції: видачу готівки, платежі, перекази, погашення кредитів, купівлю залізничних квитків тощо - можна здійснити через банкомати і термінали банку. На Херсонщині для зручності клієнтів працює 184 банкомати та 343 термінали ПриватБанку.

Корпоративні клієнти ПриватБанку цілодобово і з будь-якої точки світу можуть керувати своїми рахунками через "Приват24 для бізнесу” та за допомогою персональних банкірів.

Звертаємо увагу, що 8, 9 та 11 березня відділення ПриватБанку на Херсонщині не працюватимуть. 10 березня відкриті такі відділення обласного центру:

- "Центральний офіс” (пр. Ушакова, 43);

- "Таврійське” (пр. 200-річчя Херсона, 32);

- "Днiпровське" (вул. Миру, 18);

- "Шуменське-2” (вул. Димитрова, 10).

Окрім того, наголошуємо, що 7 березня усі відділення ПриватБанку матимуть скорочений робочий графік і зачиняться на годину раніше.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: