Херсон °C

На Херсонщині відбудеться мітинг до Дня Народження Т.Г. Шевченка

Новости » Общество
0
На Херсонщині відбудеться мітинг до Дня Народження Т.Г. Шевченка9 березня о 10.00 на площі біля погруддя Тараса Григоровича Шевченка відбудеться мітинг до Дня Народження великого українського Кобзаря.
На захід завітають представники громадськості, військовослужбовці, молодь та студентство, поети й письменники Херсонщини, представники національних меншин та керівництво області й міста.
Під час урочистого мітингу звучатимуть вірші видатного поета, згадуватимуться події життя й творчого шляху Тараса Шевченка.
Учасники мітингу до Дня Народження Кобзаря започаткують нову традицію – великим спільним хором заспівають пісню, покладену на вірші Тараса Шевченка «Реве та стогне Дніпр широкий…» під керівництвом Заслуженого працівника культури України Михайла Варгуна.
Саме ця пісня звучала у вечірні хвилини 18 лютого 2014 року, коли впритул над Майданом зібралися всі сили режиму, щоб задушити його жорстоким штурмом. Люди вірили, що в небезпечну годину з ними дух Тараса і Господь.
Також о 17.00 у великій залі Херсонського музичного училища відбудеться музично-поетичний вечір, присвячений творчості Т.Г. Шевченка «Колись далекі ті слова знов задзвенять кобзарською струною».
Запрошуємо на урочистий мітинг з нагоди Дня Народження Тараса Григоровича Шевченка всіх мешканців та гостей Херсонщини!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: