Херсон °C

Спеціалісти Держпродспоживслужби знайшли порушення у дитсадках області

Новости » Общество
0
Фахівці районних управлінь Держпродспоживслужби продовжують комісійні обстеження дитячих дошкільних закладів. Так, за останній тиждень були обстежені дошкільні навчальні заклади у Нововоронцовському та Великоолександрівському районах.
Перевіряють у дитсадках дотримання санітарного законодавства та законодавства з питань безпечності та якості харчових продуктів.
Так, у Нововоронцовці перевірили ДНЗ №1 та ДНЗ №2. За повідомленням Держпродспоживслужби, при обстеженнях у закладах були виявлені порушення, а саме:
– відсутнє маркування яєць;
– відсутній договір на 2018 рік щодо  вивезення сміття;
– не калібровані гастрономічні терези;
– відсутні журнали щодо навчання з питань гігієни персоналу та  гігієнічних вимог до виробництва і обігу харчових продуктів.
У смт. Велика Олександрівка було обстежено ДНЗ №1, ДНЗ№2 та ДНЗ№3. У ході обстежень акцентувалася увага керівників та працівників закладів на виявлених порушеннях, недостатню освіченість з питань додержання санітарного законодавства, через що ймовірні  спалахи гострих кишкових інфекцій, проводилися бесіди щодо профілактики гострих кишкових інфекцій.
Всі встановлені під час перевірок недоліки внесені до довідки, також начальникам районних відділів освіти готуються відповідні листи.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: