Херсон °C

Відремонтовані дороги Херсонщини - запорука успіху в інвесторів

Новости » Общество
0
Сьогодні, 12 березня, пройшло засідання постійної комісії Херсонської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості та агропромислового комплексу. Під головуванням Василя Федіна комісія розглянула 20 питань, 9 з яких було рекомендовано винести на сесію обласної ради.
Як повідомляє сайт Херсонської облради, серед іншого це питання розвитку туризму та залучення інвестицій. На думку Василя Федіна, у регіоні повинні створюватися умови для інвесторів та підприємців, які готові вкладати кошти у розвиток своєї справи на Херсонщині. Наразі ситуація діаметрально протилежна, тому її потрібно змінювати задля забезпечення належного "бізнесового клімату” в області.
– Ми завжди починаємо з того, що запитуємо інвесторів про умови, які вони можуть нам запроновувати. А потрібно пропонувати умови, – зазначив Федін.
Комісія підтримує ідею проведення у поточному році ХІ Міжнародного інвестиційного форуму "Таврійські горизонти”,  та заходу, який Херсонщина буде приймати вперше – VIII Міжнародної агропромислової виставки та форуму з розвитку фермерства АГРОПОРТ Південь Херсон. Крім того, депутати вважають за необхідне участь у Міжнародній аграрній виставці-ярмарку "Агро-2018”, яка відбудеться у Києві. На думку членів комісії, такі заходи сприяють створенню позитивного іміджу Херсонщини як на всеукраїнському, так і міжнародному рівнях, а також рекламують наш регіон перед інвесторами, які мають можливості для розитку різних галузей життєдіяльності області – сільського господарства, туризму, промисловості. Проте, задля більше детального вивчення питання, депутати вирішили направити на доопрацювання окремі проекти рішень, які стосуються організації та участі у заходах, направлених на соціально-економічний розиток Херсонщини.
На думку членів комісії, працюючи в інвестиційних напрямках, не слід забувати і про вирішення нагальних проблем області. Одна з найголовніших – стан доріг у регіоні. На Херсонщині є декілька трас, які потребують ремонту "станом на учорашній день”. У минулому році було покладено початок ремонту дороги Мар’янське-Берислав. Але на цьому зупинятися не потрібно. Василь Федін склав своєрідний "рейтинг” доріг, на які обласній владі потрібно звернути увагу.
– У нас найбільш проблемною є дорога у напрямку Нововоронцовки (Мар’янське-Берислав). Вона є досить важливою для регіону. Потім – траса до Високопілля та дорога між Генічеськом та Іванівкою, – зазначив голова комісії з питань соціально-економічного розвитку, промисловості та агропромислового комплексу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: