Херсон °C

На фестиваль «Мельпомена Таврії» виділять з обласного бюджету півмільйона гривень

Общество, Экономика
0

На фестиваль «Мельпомена Таврії» виділять з обласного бюджету півмільйона гривень Сьогодні на постійні комісії Херсонської обласної ради з питань бюджету та фінансів було підтримано рішення щодо проведення фестивалю «Мельпомена Таврії». Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Херсонської облради.

Усього було розглянуто 34 питання. Майже за дві години члени комісії розглянули понад половину сесійних питань.

Так, наприклад, жодних заперечень не було у депутатів щодо необхідності проведення ювілейного ХХ Міжнарожного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії».
«Все важче стає проводити цей фестиваль на базі нашого театру, адже з кожним роком кількість учасників зростає, проте грошей на проведення не більшає. Ми попросили 350 тис.грн з міського бюджету, 500 тисяч просимо виділити з бюджету області. Хоча, навіть і цих коштів нам не вистачить, тому, як і завжди, ми залучатимемо спонсорів і меценатів», – поінформував депутатів директор-художній керівник Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім.М.Куліша Олександр Книга.
«Зрозуміло, що півмільйона – невеликі гроші для проведення такого масштабного фестивалю, проте для бюджету області, який в рази менший, ніж міський, сума значна. Однак я прошу колег підтримати це питання, адже "Мельпомена Таврії” – фестиваль, який працює на позитивний імідж нашої області», – сказав голова комісії Павло Филипчук.
Депутати підтримали пропозицію одноголосно.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: