Херсон °C

Мешканці гуртожитків Херсона знову можуть лишитися без світла через борги ЖЕКів

Новости » Общество
0
Херсонські комунальні підприємства «Дніпровський» виконавчого комітету Херсонської міської ради та житлово-комунальне підприємство ЖЕК №11 вперто ігнорують неодноразові повідомлення енергопостачальника про наявну заборгованість та попередження про припинення електропостачання у разі не проведення в повному обсязі оплати за спожиту електричну енергію. І, як результат, відключення об’єктів боржників від електропостачання.
Наразі борг КП «Дніпровський» за використану електроенергію складає майже 570 тисяч гривень, ЖЕКа №11 – біля 215 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Херсонобленерго. Звернення енергопостачальника до керівництва комунальних підприємств залишаються без належного реагування. Комунальники відсторонилися від вирішення проблем та не вживають ніяких заходів щодо повернення боргу.
До об’єктів зазначених комунальних підприємств за накопичені борги вже частково припинено електропостачання.
Через порушення договірних зобов’язань, термінів розрахунків за використану електроенергію та бездіяльність адміністрацій КП, Товариство змушене продовжити відключення об’єктів комунальних підприємств від електропостачання, в тому числі і гуртожитків.
В разі, якщо ситуація не зміниться і проблема заборгованості не буде вирішена, почергове відключення об’єктів комунальних підприємств від енергопостачання відбуватиметься з 14 березня по 21 березня.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: