Херсон °C

Затримано вбивцю літньої жінки

Новости » Общество
0

Прокуратурою Херсонської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадження за фактом розбійного нападу та умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть людини. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Херсонської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 14 березня п.р. 52-річний мешканець с.Кізомис Білозерського району проник до приміщення будинку односельчанки 1947 р.н., де заволодівши майном потерпілої (коштовні прикраси, мобільні телефони, грошові кошти), наніс їй декілька ударів, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження, від яких остання померла.

Не зважаючи на те, що після скоєння злочину чоловік переховувався від правоохоронних органів, його місце знаходження було встановлено та затримано в Миколаївській області.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.4 ст. 187 та ч. 2 ст. 121 КК України. До суду направлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: