Херсон °C

У Скадовську відкрили спортивний майданчик

Общество, Спорт
0
У Скадовську відкрили спортивний майданчик26 березня за участі голови Херсонської обласної державної адміністрації, i за сумiсництвом голови Херсонської обласної федерації футболу України Андрія Гордєєва відбулося відкриття першого у 2018 році спортивного майданчика зі штучним покриттям у м. Скадовськ. Участь у заході також взяли представники обласної, місцевої влади та профільних департаментів.
«Будівництво спортивного майданчика в м. Скадовськ є черговим нашим спільним кроком по відновленню футбольної інфраструктури Херсонщини. Наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку повинні знайти втілення у реальних діях. Адже діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України», - наголосив очільник області Андрій Гордєєв.
У свою чергу голова районної державної адміністрації Віктор Турик зазначив: «Дякую Андрію Гордєєву та обласнiй владi за "футболiзацiю" нашого району. Переконаний, що цей майданчик ніколи не буде пустувати і стане додатковим імпульсом для розвитку спортивного потенціалу молоді Херсонщини».
Під час урочистого відкриття Андрій Анатолійович нагородив Почесною грамотою голови обласної державної адміністрації Віктора Кравця, інструктора-методиста комунального позашкільного закладу «Скадовська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Скадовської районної ради.
Також він оголосив подяку голови обласної державної адміністрації колективу комунального позашкільного закладу «Скадовська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Скадовської районної ради за впровадження сучасних методів навчання та виховання молоді, вагомий внесок у розвиток фізичної культури в районі та з нагоди 50-річчя з дня заснування.

У Скадовську відкрили спортивний майданчик

Вже традиційно, по завершенні офіційної частини, очільнику Херсонщини надали право провести перший символічний  удар по м’ячу. Після чого на поле вийшли юні футболісти, аби продемонструвати свої навички вже на новому сучасному стадіоні. 
Довідково: будівництво спортивного майданчика здійснювалося в рамках проекту «Розвиток в області мережі сучасних спортивних споруд» шляхом співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку та районного бюджету. Загальна вартість проекту склала 3684,24 тис грн.
У відділенні футболу спортивної школи в м. Скадовську функціонує 9 навчально-тренувальних груп, у яких займається 140 осіб (загалом на відділенні футболу, в тому числі й у сільській місцевості, діє 14 груп, у яких займається 212 вихованців).
Тому відкриття стадіону дасть можливість покращити тренувальний процес юних спортсменів, які представляють район у чемпіонатах області з футболу та футзалу в трьох вікових категоріях.  Вони є  постійними учасниками й призерами обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти з футболу та змагань «Шкіряний м’яч».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: