Херсон °C

Туристичний збір за 2017 рік в області сягнув майже 24 млн. грн.

Общество, Экономика
0
У 2017 році команда Андрія Гордєєва продовжувала працювати над розвитком туристичного потенціалу регіону: впроваджувалися заходи з покращення туристичної інфраструктури, здійснювався капітальний ремонт доріг, а також відновлено річкові перевезення по Дніпру, збільшено кількість авіарейсів через аеропорт «Херсон» тощо. Про це повідомив голова ХОДА Андрій Гордєєв під час щорічного звіту.
Найяскравішими подіями сезону стали першотравневі гуляння на унікальній Кам’янській Січі, херсонська фан-зона під час конкурсу «Євробачення», пісенний дитячий фестиваль «Чорноморські ігри», в якому взяли участь майже 400 конкурсантів з різних куточків нашої країни, та багато інших цікавих подій. Як результат, Херсонщина – одна з найбільш відвідуваних туристичних територій України.
«Близько 3,5 млн відпочиваючих завітали до області у 2017 році. Херсонщина увійшла до п’ятірки областей-лідерів зі сплати туристичного збору разом зі Львовом, Києвом, Одесою та Івано-Франківщиною. Суб’єктами туристичної діяльності сплачено до бюджетів усіх рівнів  23,9 млн грн, що на 41% більше ніж у 2016 році», – наголосив Андрій Гордєєв.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: