Херсон °C

Федір Негой порушив Закон «Про запобігання корупції», - НАЗК

Общество, Политика
0
Для забезпечення реалізації прав особи, яка притягається до адміністративної відповідальності і яка має право подати пояснення і зауваження до змісту протоколу, до Національного агентства з питань запобігання корупції запросили народного депутата Федора Негоя.
Так, Національне агентство встановило, що будучи народним депутатом України, тобто особою, уповноваженою на виконання функцій держави, на яку поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», у період з 26 квітня 2015 року по 19 жовтня 2016 року Федір Негой перебував у складі органу правління приватного підприємства «НПН», що має на меті одержання прибутку.
Як повідомляє сайт НАЗК, таким чином, народний депутат порушив встановлену пунктом 2 частини першої статті 25 Закону України «Про запобігання корупції» заборону щодо входження до складу правління, інших виконавчих чи контрольних органів, наглядової ради підприємства або організації, що має на меті одержання прибутку, та своїми діями вчинив правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачено частиною другою статті 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 
Федора Негоя запрошено прибути до Національного агентства 4 квітня 2018 року протягом дня з 09:00 до 17:00 години. У агентстві нагадують, що неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: