Херсон °C

У Херсоні хочуть відкрити поліцейські станції

Новости » Общество
0
В Херсоні відбулася робоча зустріч дільничних офіцерів поліції з головою Суворовської районної у м.Херсон ради та головами правлінь ОСББ Суворовського району.
Відомо, що голови правлінь ОСББ є найактивнішою частиною населення, представляють інтереси мешканців району, знають майже всіх і про все на своїх територіях. Тому саме з ними дільничні офіцери поліції провели чергову зустріч, обговорили питання профілактики злочинності, розвиток співробітництва та вирішення існуючих проблем. Порядок денний включав ряд питань, які хвилюють керівників ОСББ району. Це, згідно з повідомленням відділу комунікації поліції Херсонської області, відновлення в місті існуючих та відкриття нових поліцейських станцій. Там громадяни могли б отримувати якісний правоохоронний сервіс, мали можливість у будь-який час звернутися за допомогою до поліцейських. А працівники поліції оперативніше б реагували на звернення громадян.Голови правлінь ОСББ порушили перед дільничними поліцейськими болюче для мешканців питання шахрайств у відношенні людей похилого віку та домашнє насильство. Дільничні попросили підтримки у громадян та закликали повідомляти їм про усі випадки шахрайств та інших правопорушень. Для поширення профілактичної інформації серед мешканців, головам ОСББ дільничні офіцери поліції роздали пам’ятки-наклейки для розміщення у під’їздах. У пам’ятках вказані телефони та адреси організацій, куди можна звертатися жертвам домашнього насильства. А також надана інформація про найпоширеніші схеми шахрайств.Учасники наради висловили думку про роботу дільничних поліцейських, озвучили ряд побажань та внесли пропозиції щодо вдосконалення діяльності поліції.
Така форма взаємодії, тобто безпосереднє спілкування дільничних офіцерів поліції з громадянами, дозволяє об'єктивно оцінити роботу дільничних на територіях обслуговування, ефективно і у найкоротші терміни відреагувати на звернення та допомогти людям у різних ситуаціях.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: