Херсон °C

«Великодній виїзд на дачу херсонців — скасовується», - депутат міської ради

Новости » Общество
0
Про те, що херсонці навряд чи зможуть дістатися іншого берега Дніпра у Великодні вихідні пише у Фейсбук депутат міської ради Віталій Богданов. За його словами про подібну ситуацію «подбала» міська влада....
«Херсонське комунальне підприємство «Херсонкомунтранссервіс» звернулося з проханням до начальника Чорноморського міжрегіонального управління «Укртрансбезпека» Ігоря Пастуха направити 5 квітня інспектора для огляду суден на предмет безпеки, у зв'язку з відкриттям навігації. Мова йде про готовність до літнього періоду теплоходів, що працюють на дачних маршрутах «Арарат», «Бештау», «Домбай», «Роман Кош». Інспектори відповідно до запиту з'явилися і розвели руками — для чого їх покликали?
Безпека суден, яку саме мали перевірити інспектори, складається з трьох складових: аварійна безпека, пожежна, та радіонавігаційна. Кожен з цих напрямків «виконано» з однаковим результатом: нуль цілих, нуль десятих. За жодним параметром людям небезпечно навіть підходити до суден. Тому на заплановані на ці вихідні рейси «Укртрансбезпека» дозволу не дає. Більше того, одне із суден заарештовано. Воно геть не укомплектовано згідно вимог Регістру судноплавства України відповідним рятувальним, протипожежним та радіообладнанням. 
Ще вже сумна традиція для Херсона з теперішнім міським головою. Як і у міських маршрутних таксі так і у річному транспорті ціни на перевезення щороку ростуть, а умови перевезення катастрофічно падають.
Віддамо належне міським начальникам. Підготовку до літнього сезону вони почали своєчасно. Провели позачергове засідання виконкому аби ухвалити чергове підняття цій. Та й годі — попрацювали! Сіли чекати надходження грошей до бюджету. Бо у Херсоні з такою владою спасіння потопаючих – справа рук самих», - йдеться у дописі депутата.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: